...Mindennapi találkozásaim üzletekkel, emberekkel, eladókkal, szolgáltatókkal - akiket én egyszerűen balekoknak hívok...

Mindennapi balekok

Mindennapi balekok

Bevásárló "szatyor"

2016. szeptember 14. - Balkáni

Szatyor, táska, zacskó. Bevásárláshoz. Ez csak egy rövid poszt lesz.

Évek óta azon gondolkozom, hogy amikor bármelyik üzletben, áruházban vásárolok, és "szatyrot" kérek, miért kérdezi meg a kasszás, hogy "mennyit?". Nyilván sejti, hogy nem gyűjteménybe lesz. Mindig elmondom, hogy - amennyibe ezek beleférnek, amiket a szalagra tettem. Ekkor mindig kérdően néznek rám a pénztárosok, újra megkérdezik: - egy elég lesz?. Mindig elmondom ismét: - amennyibe ezek a termékek beleférnek. Jó volna, ha a kasszás tanfolyamon tanítanák azt is, hogy ránézésre egy adott áruhalmaz körülbelül mennyi "zacskóba" fér bele. Mennyi olyan zacskóba, amely az adott áruház reklámszatyra. Oldja meg az eladó ennek szemrevételezését, döntsön ő maga arról, hogy a "zacskót kérek"-re mennyi zacskót ad, szemrevételezés után.

Puszipc2012.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapibalekok.blog.hu/api/trackback/id/tr5911704219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása